Selamat Datang Ke Blog AnakkuSoleh

Assalamualaikumwarahmatullah

Tanggal 3 Dzulhijjah 1428 bersamaan 13 Disember 2007, saya mendapat satu idea untuk menghasilkan satu tapak blog untuk tujuan perkongsian pintar dengan semua pembaca budiman khususnya yang sudah berkeluarga dan mempunyai cahaya mata. Tidak dapat dinafikan lagi, pada hari ini permasalahan sosial di kalangan Ummat Islam merebak berleluasa tanpa kawalan.

Situasi ini memerlukan satu panduan yang berkesan kepada setiap ibubapa yang ingin mempastikan anak-anak mereka selamat dalam naungan Islam. Blog ini akan cuba memaparkan panduan-panduan pendidikan anak-anak dari sumber buku-buku, majalah-majalah, pengalaman ibubapa berjaya dan perkongsian pintar daripada semua pembaca blog ini.

Segala pengalaman pendidikan anak-anak yang ada bolehlah dikongsikan dalam blog ini. Semoga dengan tips-tips yang dikongsikan dalam blog ini dapat membantu ibubapa dalam mendidik anak-anak menjadi anak-anak yang sholeh.

Sila hantarkan sebarang maklumat berkaitan pengalaman anda sendiri, daripada majalah, petikan, buku-buku ke al_amin1982@yahoo.com untuk perkongsian.

Editor Anakkusoleh

Advertisements
This entry was posted in Kongsi Tips. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s